Pagina de start

duminică, 6 martie 2011

NO problem 2011 film indian hindi movie

Titlu: No Problem 2011

Regie: Anees Bazmee

Actori: Anil Kapoor, Sanjay Dutt, Akshaye Khanna, Kangna Ranaut, Neetu Chandra, Paresh Rawal, Sushmita Sen, Saloni Daini

An aparitie: 2011

Gen: Noutati, Comedie

Durata: 146 min

Descriere: Yash (Sanjay Dutt) si Raj (Akshaye Khanna) sunt doi pungasi prieteni din copilarie. Raj vrea sa traiasca cinstit, dar Rash incearca mereu sa faca ceva pentru a pune in pericol oportunitatile lui Raj de a incepe o viata noua. Cand Yash jefuieste Banca First Village, managerul bancii, Zandulal (Paresh Rawal) este si el suspectat, doar pentru ca i-a adapostit pe Yash si Raj la el in casa. Zandulal il implora pe presedintele bancii sa-i caute pe cei doi pentru a-i dovedi nevinovatia.
In Durban, Arjun Singh (Anil Kapoor) este un politist neindemanatic casatorit cu Kajal (Sushmita Sen), fiica comisarului politiei (Shakti Kapoor). Kajal are o personalitate foarte dezbinata – e atat o mama si sotie iubitoare cat si o maniaca inspaimantatoare care vrea sa-si ucida sotul! Diamante de milioane au fost furate de la International Diamond Centre. Nu a supravietuit niciun martor in urma interventiei gastii conduse de Marcos (Suniel Shetty). Arjun este la fel de hotarat sa-i gaseasca pe hoti pe cat este Zandulal sa-i gaseasca pe cei doi care au jefuit banca.
Yash si Raj incearca sa-l evite pe Zandulal, care nu-si da seama ca acestia-i sunt vecini. Intre timp, Raj se indragosteste de Sanjana (Kangna Ranaut), sora mai mica a lui Kajal. La petrecerea de logodna, Zandulal ii ameninta pe Yash si Raj ca ii va demasca daca nu pun banii inapoi la banca. Incoltiti, Raj si Yash hotarasc sa mai comita un jaf. Jefuiesc casa unui ministru, chiar inainte de a veni si Marcos. Ministrul este torturat si ucis, pentru ca Marcos nu gaseste diamanetele furate.

De aici incepe un joc de-a v-ati ascunselea, pentru ca Yash si Raj sunt principalii suspecti in uciderea ministrului, acestia fiind urmariti si de Marcos, care-si da seama ca diamantele sunt la ei. Cu ajutorul Sanjanei, Yash si Raj isi vor demonstra nevinovatia si intr-un fel ii dau banii inapoi lui Zandulal...

Vizionare film indian online hindi movie online:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu